Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (2.88 secunde)
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in estul Transilvaniei si in Maramures si 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai ridicate pe litoral.
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
MARAMURES In intervalul 26 - 30 august vremea se va incalzi treptat, maximele termice atingand la sfarsitul intervalului medii de 29-30 de grade.
pe arii extinse in Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si Dobrogea, local in Banat si Muntenia si izolat in Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte.
MARAMURES In primele zile ale intervalului de prognoza, dar cu probabilitate relativ ridicata si la sfarsitul acestuia (perioadele 5-8 si 16-18 decembrie), vremea va fi rece, in special dimineata si noaptea, cand local va fi ger;
In intervalul mentionat, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures, gerul se va intensifica, astfel incat minimele vor fi cuprinse, in general, intre -29 si -15 grade, iar maximele intre -15 si -10 grade.
Prognoza meteo in Maramures, pe durata primului interval de prognoza, vremea se va mentine rece, in special in cursul noptilor si al diminetilor, cand va fi ger.
In cea mai mare parte a Moldovei si la munte va ninge, in Muntenia si Oltenia vor predomina ninsorile, iar in Dobrogea, Transilvania, Maramures si Crisana se vor semnala precipitatii mixte.
MARAMURES In primele doua zile din interval, precum si intre 3 si 8 martie, regimul termic va fi caracterizat de valori termice mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada, iar media maximelor se va situa intre 12 si 16 grade.
Tot acum, gospodarii din Maramures aduna lucrurile de prisos de prin curti si le dau foc. Ritualul, cunoscut sub numele Noaptea focurilor, e practicat la fiecare casa maramureseana, el durand pana dupa miezul noptii sau pana in zori.
Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal, in data de 29 martie, atunci cand media regionala a temperaturilor maxime va atinge 18 - 19 grade Celsius.
In zona montana vor predomina ninsorile, iar pe arii restranse in Maramures, Transilvania si Moldova, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
In cursul noptii de sambata spre duminica se produce bruma pe arii extinse in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si, izolat, in rest, a subliniat Mirela Polifronie.
MARAMURES Prima saptamana va debuta cu o vreme mai calda decat in mod normal la aceasta data, media maximelor termice urmand sa atinga 18 grade.
Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina, in Maramures, Transilvania, local in Banat, Crisana, vestul Olteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
In Maramures, in nordul Crisanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul si estul Olteniei, in Muntenia si sudul Moldovei, disconfortul termic va creste, iar maximele termice se vor situa intre 35 si 37 de grade.
In perioada 17 iulie-20 august, alti 599 de clienti au castigat premii diverse si trasnite, printre care un purcelus de lapte, ponei, zbor cu balonul pentru iubitorii inaltimilor sau chiar o excursie in Maramures pentru pasionatii de sarmale.
In Romania exista centre regionale de cazare si proceduri pentru azil in Bucuresti, Timisoara, Giurgiu, Radauti, Galati si Maramures. Impreuna, cele 6 centre au 950 de locuri, iar aproape 100 sunt deja ocupate.
In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii pe arii extinse sunt ploi moderate cantitativ, iar din noaptea de duminica spre luni (29/30 octombrie) in Maramures, Transilvania si zona deluroasa a Crisanei si a Moldovei se semnaleaza precipitatii mixte.
Va ploua in Maramures si local in Transilvania, iar in celelalte zone ploi sau burnita vor fi pe arii restranse, mai ales iin prima parte a zilei.
google-analytics.com